PUCAO LJUBAVNICI U GLAVU I GRUDI Tragediji prethodile česte svađe

0

KOZLUK – Ranko Miljanović (52) je uhapšen zbog sumnje da je ubio Stanu Duvnjak (63) u njenoj porodičnoj kući u selu Branjevo kod Kozluka, potvrđeno je za portal Srpskainfo.

Ubistvo se desilo danas, u jutarnjim časovima, a nakon što ju je usmrtio on je otišao kod komšije i rekao šta je uradio.

– Miljanović je Stanu ubio jednim hicem u glavu, a drugim u grudni koš u njenoj sobi. Nakon što je komšiji rekao šta je uradio, komšija je pozvao policiju i sve im prijavio – kaže izvor Srpskainfo.

Dodaje da je policija došla veoma brzo i da se Miljanović odmah predao, ne pružavši nikakav otpor.

– U sobi je policija zatekla Stanu, koja je još davala znakove života. Odmah su je prevezli u bolnicu, al je ona nažalost ubrzo preminula od zadobijenih povreda. Tokom uviđaja pronađen je pištolj kojim je počinjeno ubistvo – dodao je naš sagovornik.

Prema pričama mještana pomenutog sela, Ranko i Stana su bili u ljubavnoj vezi, ali zadnjih dana nije sve bilo idealno između njih.

– Stana je navodno pričala da je Miljanović u posljednje vrijeme imao česte izlive ljubomore, što je njoj smetalo, pa su se skoro svakodnevno svađali. Komšije su mi pričali da se par puta čula galama iz njihove kuće – ispričao je jedan od mještana.

On je dodao kako je čuo da je Stana pričala da ne želi više trpiti Miljanovićeve ispade i da je odlučila da raskine njihovu vezu.

– Moguće da mu je jutros, ili veče prije, rekla da želi prekinuti njihovu vezu i da je zbog toga on odlučio da je ubije – dodao je naš sagovornik.

I drugi mještani Branjeva danas su bili u šoku, nakon što su čuli šta se desilo.

– Ne mogu vjerovati da se ovo desilo u našem selu. Veoma me je potreslo kada sam čuo, iako nisam imao neke posebne kontakte s njima. Stana se nedavno doselila. Nisam je dobro poznavao, ali nemam ništa loše da kažem za nju. Bila je uvijek prijatna i kulturna. Svi smo u šoku – ispričao je jedan od komšija pokojne Stane.

Prema njegovim riječima, često je viđao i Miljanovića, iako ga ne poznaje nešto dobro.

– Od komšija sam čuo da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, ali i da se često svađaju. Koliko znam, ona je udovica, ali je navodno bila udata i za nekog Rankovog rođaka. Miljanović je takođe iza sebe imao jedan brak – pojasnio je naš sagovornik.

U Policijskoj upravi Zvornik kazali su, navodeći inicijale, da im je slučaj prijavljen u 6.10.

– Nakon prijave, policija je uhapsila R.M. iz Zvornika zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede S.D, koja je preminula – pojasnio je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име