PUTOVANJA NAKON VAKCINACIJE: Gugl predstavio nove alate

0

Gugl je predstavio nove alate koji bi trebali pomoći ljudima koji planiraju svoja prva putovanja nakon vakcinacije.

Ograničenja vezana za koronu i dalje se jako razlikuju između domaćih i međunarodnih turističkih odredišta.

Gugl pretraga letova, hotela ili drugih stvari vezanih za putovanja, sada će sadržavati i sva upozorenja ili ograničenja vezana za koronu, prenosi Geek.

Gugl je dodao dodatne pojedinosti o ograničenju putovanja, uključujući i informacije je li potrebna karantin, treba li pokazati dokaz o imunizaciji ili samo negativan pcr test.

Korisnici mogu odabrati i opciju koja će im omogućiti da primaju obavijesti o tome kada se ograničenja za određeno odredište ukidaju ili dodaju. Ova sžuriranja se odnose na pojedine države i države u SAD-u, piše The Verge.

Na “explore” tabu na Guglovoj stranici za putovanja, ljudi mogu pretraživati ne samo letove, već i filtrirati destinacije prema interesima, poput plaža ili skijanja. Kad odaberete odredište, dobićete i ažurirane informacije o svim preporukama ili ograničenjima.

I dok su Amerikancima još uvijek zabranjena putovanja na mnoga međunarodna odredišta, zvaničnik Evropske unije rekao je za Njujrok Tajms da bi Amerikanci koji su vakcinisani protiv korona virusa trebali moći posjetiti EU ovoga ljeta.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име