RAZGOVORIMA STVARATI POZITIVNE POLITIČKE VIBRACIJE

0

ZVORNIK – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ukazao je na značaj razgovora kako bi se stvorile pozitne političke vibracije koje doprinose boljim sveukupunim odnosima i u Republici Srpskoj i u BiH.
Poslije razgovora sa gradonačelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem, Čubrilović je rekao da je riječ o privredniku i gradonačelniku koji učestvuje u donošenju važnih odluka.

“Stevanović, kao uvaženi funkcioner SNSD-a, privrednik i gradonačelnik učestvuje u donošenju mnogih odluka koje su važne i za grad, Republiku Srpsku i BiH i zato su razgovori dobro došli, jer se iskristališu povoljne i pozitivne političke vibracije koje doprinose razumijevanju i boljim sveukupnim odnosima”, rekao je Čubrilović.

On je dodao da je uvijek dobro razgovarati o mnogim temama, s obzirom na ukupne okolnosti i dešavanja koja se reflektuju na odnose unutar Republike Srpske, BiH, regije i šireg okruženja.

Čubrilović, koji je i predsjednik DEMOS-a, rekoa je da je njihova politika politika kompromisa i da skladu sa tim žele da grade odnose, ne samo sa koalicionim partnerima, nego i ukupne odnose u BiH.

On je istakao da je sa Stevanovićem razgovarao o političkim prilikama i saradnji na lokalnom nivou i šire i naglasio da ovakvi razgovori mogu da prošire, prodube i dovedu do još boljeg razumijevanja svih aktera na našim prostorima.

Stevanović je rekao da je sa Čubrilovićem razgovarao o političkoj situaciji u Republici Srpskoj, BiH i okruženju, te o predstojećim opštim izborima u BiH.

Istakavši da je saradnja DEMOS-a i SNSD-a vrlo korektna, Stevanović je rekao da je stabilna koalicija između ove dvije stranke pojačana i sa ljudima iz Socijalističke partije.

“Čubrilovićevo iskustvu i pogledi na politički život su veoma važni i zato svoje stavove usmjeravamo po potrebi da se zajedno sa ostalim koalicionim partnerima borimo da u oktobru na opštim izborima ova politička opcije bude ponovo pobjednik”, rekao je Stevanović.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović i zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име