Saobraćajne nezgode na području Kozluka i Šekovića

0

ZVORNIK – Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po suvim kolovozima,bez problema.

Na području regije Birač snadbevanje električnom energijom danas će biti uredno.

Prema informacijama iz preduzeća “Vodovod i komunalije” vodosnadbevanje danas će biti uredno.

Pripadnici PU Zvornik, zabeležili su  dva krivična dela, u Srebrenici i Zvorniku,a evidentiran je i  jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Šekovićima.

Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena materijalna šteta, dve na području PS Kozluk, a jedna u Šekovićima.

Jedno lice iz Šekovića je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a evidentirana su i dva požara, u Skelanima, kada je došlo do samozapaljenja vozila, te na porodičnoj kući u Lokanju.

Biometeorološka prognoza danas je povoljna za većinu hroničnih bolesnika i meteropata,dodatan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa varirajućim krvnim pritiskom. Od meteropatskih reakcija moguća je glavobolja,nesanica i bolovi u kostima.

Danas će biti sunačno i toplo, a posle podne od severozapada ka jugoistoku očekuje se razvoj oblačnosti koja će usloviti mestimično kišu ili pljuskove praćene grmljavinom.Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18 stepeni , na jugu do 24 stepena, a dnevna od 26 do 32 stepena, na jugu do 34 stepena Celzijusova.Duvaće slab do umeren vetar, severozapadnog smera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име