ŠEKOVIĆI: JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA KUPOVINU STANOVA PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA

0

ŠEKOVIĆI – Opštinska uprava Šekovići objavila je Javni poziv za iskazivanje interesa mladih bračnih parova i višečlanih porodica za kupovinu stambene jedinice na području opštine Šekovići, po najpovoljnijim uslovima.

Cilj javnog poziva je procjena broja stambenih jedinica koje je potrebno izgraditi za potrebe mladih bračnih parova i višečlanih porodica na području opštine.

Nakon iskazanog interesovanja, opštinska uprava će pokrenuti projekat izgradnje zgrada koja će biti sufinansirane ličnim učešćem i sredstvima opštine Šekovići.

Interes za prijavu iskazuje se popunjavanjem obrasca koji je dio ovog Javnog poziva.

Obrazac za prijavu se može preuzeti u Šalter sali.

Prijave se mogu podnositi i elektronskim putem na adresu: zamjeniknacelnika@sekovici.org i opst.sekovici@gmail.com ili dostavljanjem popunjenog obrasca u Šalter salu opštine Šekovići, svakim radnim danom od 7.30 do 15 časova.

Кontakt telefon za sva pojašnjenja je: 056/654-606. Rok za podnošenje prijava je 13. avgust 2021. g.

Načelnik Šekovića Miladin Lazić je u nedavom intervjuu za portal “Glas Zvornika” istakao da je izgradnja stanova po povoljnim uslovima za mlade bračne parove i višečlane porodice koncept koji je iznio još u vrijeme predizborne kampanje.

“To je jedan koncept koji sam zamislio još u vrijeme predizborne kampanje i on bi išao po principu pola učešće opštine i ostalih javnih institucija, a pola učešće građana, gdje bismo dobili po izuzetno ekonomičnim cijenama stanove za mlade bračne parove i višečlane porodice. Tu bi bilo pola od cijene izgradnje, jer bi pola troškova snosila opština i Republika preko raznih ministarstava, a pola cijene izgradnje bi snosili građani. To je neki projekat koji ne iziskuje puno sredstava, a može da ima izuzetno pozitivne posljedice”, rekao je tada Lazić.

(Izvor: opstinasekovici.org)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име