SINIŠA MIJATOVIĆ: Vjerujemo da će građani prepoznati iskrenost politike DEMOS-a

0

ZVORNIK – Predizborne aktivnosti DEMOS-a u Izbornoj jedinici sedam idu planiranom dinamikom. U stalnom smo kontaktu sa članovima i simpatizerima DEMOS-a, kao i građanima Zvornika i regije – kaže za „Glas Zvornika“ Siniša Mijatović, predsjednik zvorničkog Regionalnog odbora DEMOS-a i kandidat te stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Mijatović naglašava da građani Birča u razgovoru sa kandidatima DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH prepoznaju spoj iskustva i mladih snaga, što uliva optimizam kako bi se u narednom periodu ostvarili programski ciljevi DEMOS-a.

„Naši programski ciljevi, prije svega, bazirani su na otvaranju novih i stvaranje kvalitetnih radnih mjesta, kao i obezbjeđivanje boljeg standarda građana i zaustavljanje odlaska mladih u inostranstvo. DEMOS prvi put izlazi na parlamentarne izbore, ali ima ozbiljnu stranačku infrastrukturu na prostoru cijele Republike Srpske, zbog čega smatramo da ćemo poslije Opštih izbora imati i lični i koalicioni kapacitet da presudno utičemo na donošenje odluka u Srpskoj i na nivou BiH. Kada je riječ konkretno o zvorničkoj regiji, očekujemo bolji izborni rezultat od Lokalnih izbora 2020. godine, koji je za DEMOS u Gradu Zvorniku bio odličan“, istakao je Mijatović.

On je pozvao birače da na predstojećim Opštim izborima glasaju za DEMOS, jer će tako dati glas za ekonomski prosperitetniju Republiku Srpsku, zaštitu njene ustavne pozicije i interesa njenih građana.

„Poboljšanje života građana i prosperitet – ciljevi su DEMOS-a koje ćemo sigurno realizovati kroz naše institucionalno djelovanje. Vjerujemo da će građani prepoznati iskrenost politike DEMOS-a. Naše liste kandidata su pune kvalitetnih ljudi, spremnih za borbu za kvalitetniji život građana Srpske“, rekao je Mijatović.

On je naglasio da je u zvorničkoj regiji neupitna i ubjedljiva pobjeda kandidata vladajuće koalicije za predsjednika Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име