ŠKOLA NAGRADILA UČENIKE I NAJBOLJE SPORTISTE

0

ZVORNIK – Direktor Srednjoškolskog centra “Petar Kočić” u Zvorniku Biljana Pisić nagradila je uspješne sportiste ove škole, koji su ostvarili zapažene sportske rezultate u prošloj godini, u znak zahvalnosti što su ovu ustanovu i svoj grad promovisali na najbolji način.

Pisićeva je na prijemu uručila knjige i prigodne poklone Zorani Sandić, koja je proglašena sportistom godine grada Zvonika za 2021. godinu, kao i Nikolini Popović, koja je trenira džudo i među 10 je najboljih sportista grada, te Filipu Cvjetinoviću, prvotimcu Košarkaškog kluba “Drina Princip, koji je među 10 najtalentovanijih sportista Zvornika.

Pisićeva je izrazila žaljenje što prijemu zbog sportskih obaveza nije mogla prisustvovati Sara Ćirković, koja je vicešampion Evrope u boksu, a pokloni će joj biti uručeni naknadno.

Ona je naglasila da su ovi učenici postigli izvanredne rezultate i da je cilj prijema za ove učenika da im se ukaže da će uvijek imati podršku Škole, kao i profesora i učenika u njihovom daljem sportskom radu i učenju.

Istakavši da su ovi učenici najbolji ambasadori te škole i Zvornika, Pisićeva je ocijenila da, ako pokrenu još jedno, dvoje ili troje svojih drugova da se bave sportom, onda je to najbolji pokazatelj zašto im je važna podrška i škole, osim lične satisfakcije i uspjeha.

Sandićeva, učenica ekonomske škole koja trenira tekvondo, zahvalila je na prijemu i istakla da će joj i ova podrška, osim podrške grada Zvornika, značajno pomoći u daljem učenju i treninzima.

“Imamo dosta treninga i međunarodnih takmičenja i nije lako sve to postići. Profesor imaju razumijevanja, drugari nam pomažu da nadoknadimo gradivo kada moramo da izostanemo sa nastave”, rekla je Sandićeva i u ime nagrađenih učenika.

Ona je dodala da ove godine očekuje državno takmičenje i da je, ukoliko napravi dobar plasman, očekuje evropsko prvenstvo u tekvondou u Mančesteru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име