SPOMENKA STEVANOVIĆ: SRPSKA SAČUVALA EKONOMSKU I POLITIČKU STABILNOST

0

BANJALUKA – Zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović istakla je da je Republika Srpska uspjela da sačuva ekonomsku i političku stabilnost uprkos krizama sa kojima se susrela u prethodnom periodu.

Stevanovićeva je navela da je na sastanku stranaka vladajuće koalicije konstatovano da je prethodni mandat ove vlasti u prvom dijelu obilježen krizom izazvanom pandemijom virusa korona, a u drugom dijelu krizom izazvanom rusko-ukrajinskim sukobom.

“Vlada Srpske ulaže napore, a i u narednom periodu će nastojati da olakša život građanima i funkcionisanje privrede. Najvažnije je da je Srpska sačuvala finansijsku i političku stabilnost”, rekla je Stevanovićeva nakon sastanka.

Ona je rekla da je na sastanku vladajuće koalicije analizirana trenutna ekonomska i politička situacija u Republici Srpskoj, te razgovarano i o pripremama za naredne izbore.

Stevanovićeva je naglasila da će Demos prijaviti kandidatske liste za Narodnu skupštinu Srpske i za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, kao i da će podržati zajedničke kandidate za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH.

“Sigurni smo da će Demos napraviti dobar izborni rezultat na oba nivoa, da će koalicija napraviti dobar ukupni rezultat, ali i da će zajednički kandidati sigurno pobijediti”, rekla je Stevanovićeva.

Osim nje, sastanku su prisustvovali i predsjednik NPS-a Darko Banjac u svojstvu domaćina, te potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici SP-a Petar Đokić, NDP-a Dragan Čavić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име