SŠC Zvornik:Novi đački restoran biće otvoren nakon adaptacije prostora

0

ZVORNIK – U Srednjoškolskom centru “ Petar Kočić”, još uvijek nije počela rekonstrukciji prostora za potrebe đačkog restorana, u okviru projekta prekogranične saradnje sa školom iz Rume kroz IPA fondove koje finansira EU.

Kako je rekla za Osvit radio, Biljana Pisić, direktorica SŠC “Petar Kočić” uskoro bih trebalo da bude izabran izvođač radova za preuređenje dvije učionice u srednjoškolskom centru u svrhu otvaranja đačkog restorana.

Svi građevinski radovi će koštati oko 50 000KM a finansiraće ih Gradska uprava Zvornik.

Kako je direktorica istakla, bilo je planirano da radovi budu završeni tokom ljeta ali neće uspjeti realizovati do završetka projekta.

Srednjoškolski centar je već dobio kompletnu opremu za restoran u vrijednosti od 35 000 evra kroz projekat prekogranične saradnje sa školom iz Rume.

Učenici Srednjoškolskog centra iz Zvornika u četvrtak putuju u Rumu na otvaranje đačkog restorana u školi u Rumi,a otvaranje đačkog restorana u zvorničkom Srednjoškolskom centru najverovatnije će biti 7. novembra.

Nova oprema za sada će biti smještena u prostorije dosadašnjeg đačkog restorana dok svi radovi ne budu potpuno završeni.

(Radio Osvit)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име