STEVANOVIĆ I VIŠKOVIĆ O INFRASTRUKTURNIM PROJEKTIMA

0

ZVORNI – U Zvorniku je počeo sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića i gradonačelnika Zorana Stevanovića na kome će biti riječi o infrastrukturnim projektima za narednu godinu, kao i onim čija je realizacija u toku.

Stevanović je prije početka sastanka rekao Srni da će sa predsjednikom Vlade Republike Srpske razgovarati o radovima na izgradnji novog bloka i rekonstrukciji postojećeg objekta Opšte bolnice u Zvorniku u čiju će gradnju sa medicinkom i nemedicinskom opremom biti uloženo oko 29 miliona KM.

Ističući da se radovi na izgradnji bolnice odvijaju prema planu, Stevanović je ocijenio da će se izgradnjom novog i adaptacijom postojećeg bloka Opšte bolnice poboljšati funkcionalnost objekta i unaprijediti zdravstvene usluge stanovnicima regije Birač.

On je dodao da će premijera Viškovića upoznati i o projektu adaptacije Doma zdravlja u Zvorniku koji se finansira sredstviam Vlade Srbije u iznosu od oko 500.000 evra i iz budžeta grada Zvornika u iznosu od oko 300.000 KM.

“Premijera Viškovića ću upoznati o početku radova na izgradnji vodovodnog sisema u naseljima Lokanj i Pilica, čija je vrijednost oko 2,2 miliona KM”, rekao je Stevanović i dodao da će završetkom ovog vodovoda biti obezbjeđeno novih 297 priključaka za mještane ova dva naselja.

Stevanović je rekao da će premijera Višković upoznati i o trenutnoj epidemiološkoj situaciju, kao i ostalim aktuelnostima na području grada Zvornika

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име