STEVANOVIĆ: IZAĐIMO NA IZBORE I PODRŽIMO NASTAVAK INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović pozvao je građane Zvornika, koji imaju dvojno državljanstvo, da u nedjelju, 3. aprila, izađu na Opšte izbore u Srbiji i podrže nastavak infrastrukturnih projekata na prostoru Srbije i zajedničkih projekata u Republici Srpskoj.

Stevanović je naglasio da će na području Zvornika biti otvorena dva biračka mjesta – jedno u gradskoj Osnovnoj školi “Sveti Sava”, a drugo u naselju Branjevo i dodao da se za Opšte izbore u Srbiji prijavilo više od 1.500 Zvorničana koji imaju dvojno državljanstvo.

On je istakao da su sugrađani, koji imaju dvojno državljanstvo, ozbiljno shvatili izbore, jer su svjesni činjenice koliko je grad Zvornik sa okolinom infrastrukturno naslonjen na Srbiju.

“Srbija je dala značajan doprinos realizaciji infrastrukturnih projekata u gradu Zvorniku i podržala rekonstrukciju Doma zdravlja, izgradnju novog bloka Bolnice i rekonstrukciju starog-postojećeg dijela, te adaptaciju Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, koji preko Drine povezuje Zvornik i Mali Zvornik”, rekao je Stevanović.

Ističući da izlaskom na izbore treba pokazati tu vrstu zahvalnosti prema Vladi Srbije, Stevanović je rekao da će za Zvornik biti od velike koristi i najavljeni infrastrukturni projekti kao što su izgradnja auto-puta do Šapca, odnosno brzog puta do Loznice i brzog puta koji će od Loznice doći do Karakaja, što praktično za Zvornik znači novi izlaz u svijet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име