STEVANOVIĆ: NA IZBORIMA DEMOS OČEКUJE VIŠE OD ŠEST MANADATA U NARODNOJ SКUPŠTINI

0

BANJALUКA – DEMOS na narednim opštim izborima očekuje dobar izborni rezultat, odnosno više od šest mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan poslanički mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH, izjavila je zamjenik predsjednika stranke Spomenka Stevanović.

“Tom rezultatu će sigurno doprinijeti rad žena i ja, poslije narednih izbora, vidim mnogo više žena na odgovornim funkcijama jer su to zaslužile svojim radom”, rekla je Stevanovićeva novinarima u Banjaluci Skupštini organizacije žena DEMOS-a.

Ona je ocijenila da su u prethodne tri godine napravili zavidnu stranačku infrastrukturu na terenu, a rezultat toga su veoma dobri rezultati na prošlim lokalnim izborima na kojima su osvojili oko 43.000 glasova i 75 odborničkih mandata, koji se u međuvremenu povećao
na više od 80 jer je bilo priliva određenih odbornika iz drugih partija koji su za dalje političko djelovanje odabarli DEMOS.

Stevanovićeva je navela da su ovu godinu proveli u radu na terenu, na jačanju stranke, a jedna od tih aktivnosti je i današnja Skupština organizacije žena na kojoj je Radmila Кocić Ćućić izabrana za predsjednicu Organizacije žena DEMOS-a.

Za novoizabranu predsjednicu je rekla da je prava osoba, sa  višegodišnjih političkim iskustvom, veoma odgovorna, puna ideja, koje će sa svojim saradnicima i stranačkim rukovodstvom sprovoditi u djelo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име