Sutra 1. redovna sjednica zvorničkog parlamenta

0

ZVORNIK – Prva redovna sjednica Skupštine grada Zvornika biće održana u srijedu, 17. februara, sa početkom u 10:00 časova u velikoj sali Gradske uprave Zvornik.

Novi odbornički sastav razmatraće prijedloge Odluke o usvajanju Nacrta budžeta grada Zvornik za 2021. godinu, Odluke o usvajanju plana korišćenja sredstava privrednih društava i drugih pravnih lica koja imaju sjedište na području grada Zvornik za realizaciju posebnih mjera zaštite od požara za 2021. godinu, Odluke o korišćenju sredstava naplaćenih od novčanih naknada po osnovu promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredno u 2021. godini, kao i Odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene korisne površine stambenog i poslovnog prostora u 2020. godini.

Na dnevnom redu biće i prijedlozi Odluke o prihvatanju granta zajedničkog Evropskog fonda za zapadni Balkan za finansiranje projekta  izgradnja vodovodnog sistema Lokanj – Pilica Faza 1 i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za naselje Tabanci, Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju visine osnovne plate i drugih prava iz radnog odnosa funkcionera grada Zvornika, Odluke o načinu primopredaje dužnosti u slučaju prestanka mandata, te Odluke o utvrđivanju kriterijuma i raspisivanju Javnog konkursa  za izbor i imenovanje  sekretara Skupštine grada Zvornika.

Odbornička pitanja, Prijedlog Programa rada Skupštine grada Zvornik za 2021. godinu, imenovanje v.d. načelnika gradskih odjeljenja i službi i skupštinskih komisija takođe su na dnevnom redu prvog zasjedanja lokalnog parlamenta.

Zbog epidemiološke situacije u Republici Srpskoj sjednica će biti organizovana u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona i Uputstvom JZU „Institut za javno zdravstvo“ za sprečavanje pojave i širenja bolesti COVID-19 na radnom mjestu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име