SUTRA NASTAVAK SJEDNICE NARODNE SKUPŠTINE RS

0

BANJALUKA, 25. APRILA /SRNA/ – Narodna skupštna Republike Srpske nastaviće sutra u Banjaluci sjednicu na kojoj će biti razmatrane preostale tačke dnevnog reda, među kojim je i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Poslanici će razmatrati Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju,kao i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o vanparničnom postupku.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje Nacrta zakona o izmjeni i dopunama Zakona o tržištu hartija od vrijednosti, Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju Republike Srpske, kao i Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima.

Biće razmatran i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pčelarstvu.

Pred poslanicima će se naći i Godišnji izvještaj ombudsmana za djecu za 2021. godinu, Informacija o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja Evropskoj uniji sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom prošle godine, kao i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske kod Svjetske banke – Međunarodne banke za obnovu i razvoj po projektu modernizacije vodnih i sanitarnih usluga.

Nastavak sjednice zakazan je za 12.00 časova.

U prvom dijelu zajedanja poslanici su usvojili deset zakona, pet nacrta zakona i Program rada parlamenta za 2022. godinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име