SUTRA O INICIJATIVI ZA OPOZIV NAČELNIKA OPŠTINE BRATUNAC

0

BRATUNAC – Tematska sjednica Skupštine opštine Bratunac na čijem dnevnom redu je razmatranje inicijative za opoziv načelnika te opštine Srđana Rankića zakazana je za sutra, potvrđeno je Srni u lokalnom parlamentu.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Marko Mrkajić rekao je novinarima da je inicijativu prije dvadesetak dana pokrenulo 16 od ukupno 25 odbornika lokalnog parlamenta.

On je istakao da je gotovo nemoguća komunikacija između odbornika i načelnika opštine i da ga više ne podržavaju ni neki odbornici koji su predvodili njegovu predizbornu kampanju.

“Za dvije godine ništa praktično nije urađeno. Projekti su na čekanju, načelnik i dalje pruža lažna obećanja, a ništa se ne ostvaruje. Čak, opština se nije prijavila ni na javni poziv Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske za sredstva koja omogućavaju sticanje pripravničkog staža nezaposlenim licima sa završenom visokom stručnom spremom”, naveo je Mrkajić.

On je rekao da je nepotrebno i nezakonito zaposlen veliki broj osoba u opštinsku administraciju što opterećuje budžet i onemogućava razvoj i servisiranje nekih redovnih obaveza.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

Novum
Novum
Novum
Novum

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име