SUTRA POČINJE DEVETI FESTIVAL DJEČIJEG POZORIŠTA “ZVONO”

0

ZVORNIK – Deveti Međunarodni festival dječjeg pozorišta “Zvono” na kome nastupaju pozorišta iz Srbije i Republike Srpske počeće sutra u Zvorniku nastupom Osnovne muzičke škole “Vojin Komadina” i predstavom “Mala princeza” Studija “BIS” iz Beograda.

Na ovom festivalu, koji će trajati do 13. maja, Omladinsko pozorište “Morava teatar” iz Čačka odigraće sutra predstavu “Crvenkapa” u Domu omladine, najavljeno je iz Zvorničkog dramskog pozorišta.

Drugog dana festivala Zvorničko dramsko pozorište pripremilo je predstavu “Mačak u čizmama”, dok će dobojsko “Pozorištance” i “Pozorište mladih” SPKD “Prosvjeta” odigrati predstavu “Nada”.

U petak, 13. maja, predstavu “Magareće godine” odigraće članovi dramskog studija “Maslačak” iz Bijeljine, a predstavu “Hvala Vuku za azbuku” AP “Branislav Nušić” iz Šida.

Na kraju Festivala najboljim učesnicima biće uručene nagrade. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i grad Zvornik.

Festival organizuje Zvorničko dramsko pozorište.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име