TAKMIČENJE U PRIPREMI KOTLIĆA 18. JUNA

0

BRATUNAC – Turistička organizacija i opština Bratunac i ove godine organizuju manifestaciju “Zlatni kotlić Podrinja” koja će biti održana u subotu, 18. juna, na bratunačkoj Rajskoj plaži pored Drine.

Manifestacija se organizuje drugi put, a ove godine biće održana u okviru tradicionalnog Međunarodnog sajma poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma “Dani maline”.

LJubitelji dobre hrane, druženja i rijeke Drine, takmičiće se u pripremi riblje čorbe, a za pobjednike, odnosno tri prva mjesta, organizatori su obezbijedili vrijedne robne nagrade.

Biraće se i najveselija ekipa, koja će, takođe, biti nagrađena.

Direktor bratunačke Turističke organizacije Aleksandar Stević kaže da je prijavljivanje u toku, te da je sudeći po dosadašnjim prijavama ova manifestacija primamljiva ribolovcima, kuvarima i gurmanima iz Bratunca, ali i susjednih opština.

Već je prijavljeno i nekoliko ekipa iz Srbije.

Organizatori ističu da uplata kotizacije za takmičenje iznosi 30 KM po ekipi, te da su prijave otvorene do petka, 16. juna.

Cilj organizovanja ove manifestacije je povezivanje ljudi iz raznih sredina te turistička promocija Bratunca i prirodnih ljepota kojima raspolaže.

Takmičenje će početi u 12.00 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име