TIJANA RADOVIĆ POČINJE LIJEČENJE U BOLONJI ZAHVALJUJUĆI HUMANIM LJUDIMA

0

BRATUNAC – Bratunčanka Tijana Radović sa roditeljima danas je, nakon uspješne dvomjesečne akcije prikupljanja sredstava, stigla u Bolonju gdje započinje liječenje od limfoblastne leukemije.

Njen otac Milisav putem “Fejsbuka” zahvalio je svima koji su prilozima omogućili da njegova kćerka ode na liječenje.

Radović je objavio fotografiju sa kćerkom i suprugom ispred bolnice u italijanskoj Bolonji u kojoj će se Tijana liječiti transplantacijom matičnih ćelija.

“Želim u ime svoje porodice da vam svima zahvalim za finansijsku i svaku drugu pomoć. Od danas krećemo u ostvarenje naše jedine želje, a to je da naša Tijana iz ove borbe izađe kao pobjednik. Hvala vam svima od srca i vjerujemo da ćete uvijek biti uz nas”, navedeno je u objavi.

U humanitarnoj akciji, koja je dva mjeseca vođena u Bratuncu i susjednim opštinama, za Tijanino liječenje u Bolonji trebalo je prikupiti oko 225.000 evra i zahvaljujući humanosti građana, ali i pomoći institucija i firmi ta sredstva su uspješno i na vrijeme prikupljena.

Dvadesetogodišnja Tijana boluje od akutne limfoblastne leukemije, koju je moguće liječiti na jednoj klinici u Bolonji, u koju je danas doputovala i očekuje se da će to liječenje biti efikasno i uspješno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име