TROJICA ANESTETIČARA ZVORNIČKE BOLNICE DAROVALA KRV

0

ZVORNIK – Tri medicinska tehničara Bolnice Zvornik dobrovoljno su dala krv u zvorničkom Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpske, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.
Mladen Vidović, Dalibor Mićić i Aleksandar Erić, radnici Službe za anesteziju i reanimaciju sa intenzivnom njegom zvorničke bolnice, odlučili su da realizuju ideju o zajedničkom davanju krvi koja kod njih postoji neko vrijeme, kako bi ovom humanom akcijom direktno doprinijeli u spasavanju nečijih života.

Oni su i ranije bili dobrovoljni davaoci, ali su svojom idejom, iako nije rijetkost da medicinski radnici daruju krv, podstakli i ostale radnike iz službe u kojoj rade da planiraju grupno dobrovoljno davanje krvi u zvorničkom Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpske.

Iz Bolnice Zvornik zahvaljuju Vidoviću, Mićiću i Eriću za grupno darovanje krvi u ime pacijenata za ovaj humani čin, sa željom da ih zdravlje i snaga dobro služe, kako bi i u budućnosti nastavili činiti dobra djela, navodi se u saopštenju

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име