U BRATUNCU OBJAVLJEN KONKURS ZA DODJELU PLASTENIKA

0

BRATUNAC – Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović raspisao je javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu 20 plastenika od po 200 metara kvadratnih, u okviru projekta “Ekonomsko osnaživanje socijalno ugroženih osoba i mladih kroz proizvodnju povrća u plastenicima”.

Sredstva za nabavku plastenika sa pratećom opremom obezbjeđuju humanitarna organizacija “Muslimanska pomoć” /Muslim Aid/ i opština Bratunac u iznosu 80 odsto vrijednosti, a 20 odsto treba da sufinansiraju izabrani korisnici ovog projekta.

Pravo učešća u projektu imaju povratnici, te izbjegla i interno raseljena lica koja imaju vlastito ili odgovarajuće zemljište uzeto u zakup u blizini objekta gdje stanuju, da imaju mogućnost navodnjavanja, da su nezaposlena, registrovana kao poljoprivredna gazdinstva i da prihvataju obavezno učešće u edukaciji za plasteničku proizvodnju povrća i voća.

Izabrani korisnici obavezni su da koriste plastenik najmanje tri godine.

Komisija za izbor korisnika projekta predložiće rang-listu kandidata, a konačnu saglasnost za izbor korisnika potpisuje načelnik opštine.

Rok za postavljanje dobijenih plastenika je 15 dana, što će komisija kontrolisati.

Zahtjevi za dodjelu plastenika mogu se predati do 12. oktobra u šalter sali na protokol opštine sa naznakom “Za javni poziv za dodjelu plastenika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име