U nezgodama u Branjevu i Potočarima povrijeđena dva lica

0

ZVORNIK – U protekla 24 časa na području PU Zvornik desile su se četiri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije bile sa materijalnom štetom, dok su u ostalim povrijeđena dva lica.

– Na regionalnom putu Bratunac – Srebrenica u mjestu Potočari, 2.8.2021. godine oko 03,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila „golf” kojim je upravljao E.H. iz Srebrenice, prilikom čega je zabodio tjelesne povrede. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći – saopštili su iz PU Zvornik i dodali da je rad na dokumentovanju nezgode u toku.

Druga nezgoda sa povrijeđenim licem desila se na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Branjevo.

– U nezgodi su učestovala dva vozila, TMV – kombi kojim je u trenutku nezgode upravljalo lice M.S. iz Bijeljine i putnički automobil marke „golf” kojim je upravljao V.S. iz Trnovice. Tom prilikom vozač kombija M.S. je zadobio tjelesne povrede te je prevezen zvorničku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja su izvršili uviđaj, te će protiv vozača V.S. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – naveli su iz PU Zvornik.

(infobirac.net)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име