U posljednja tri dana u Srpskoj 199 novozaraženih

0

BANJALUKA – Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja tri dana, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini izvršeno je testiranje 485 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 199 osoba.

Radi se o 95 muškaraca i 104 žene.

Prema mjestu prebivališta, 19. 8. 2022. godine, prijavljeno je 30 osoba iz Banjaluke, 16 iz Doboja, 12 iz Bijeljine, 11 iz Foče, sedam iz Šamca, šest iz Rudog, po pet iz Dervente i Teslića, po četiri iz Zvornika, Modriče i Trebinja, po tri iz Višegrada, Istočne Ilidže, Laktaša, Prijedora, Ugljevika, Čajniča i Čelinca, po dvije iz Istočnog Novog Sarajeva, Kneževa i Kotor Varoša i po jedna iz Bratunca, Broda, Prnjavora i Ribnika.

20. i 21. 8. 2022. godine prijavljeno je 29 osoba iz Banjaluke, 10 iz Zvornika, sedam iz Bijeljine, četiri iz Doboja, tri iz Laktaša, po dvije iz Kozarske Dubice i Prnjavora i po jedna iz Dervente, Kneževa, Kotor Varoša, Mrkonjić Grada, Pala, Petrovca i Šekovića.

Novum
Novum
Novum
Novum

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име