U srijedu Dan otvorenih vrata za preduzetnike

0

ZVORNIK – Grad Zvornik u srijedu, 9. novembra, organizuje Dan otvorenih vrata za preduzetnike kao mehanizam redovne komunikacije, a s ciljem stalnog unapređivanja kvaliteta usluga za privredne subjekte, a time i poboljšanja ukupnog poslovnog ambijenta.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović pozvao je preduzetnike da učestvuju na ovom događaju.

„Na Danu otvorenih vrata planirana je prezentacija naših dosadašnjih podsticajnih mjera, a preduzetnici, ukoliko nisu saglasni sa njima, mogu doprineti da se izmjeni njihov sadržaj i iznos sredstava. Takođe, u toku je izrada godišnjeg i srednjoročnog plana rada Gradske uprave, kao i Nacrta budžeta za 2023. godinu, tako da je ovo prilika da i u tom pogledu daju svoje mišljenje i sugestije, te da iznesu probleme sa kojim se susreću prilikom obavljanja svoje djelatnosti i prijedloge kako ih rješavati“ – rekao je zamjenik gradonačelnika.

Dan otvorenih vrata za preduzetnike biće održan u maloj sali Gradske uprave Zvornik sa početkom u 10:00 časova.

Za učešće zainteresovani preduzetnici treba da podnesu prijavu na obrascu koji se može preuzeti ovdje ili u Gradskoj upravi Zvornik – kancelarija broj 37. Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije 24 časa prije zakazanog događaja putem elektronske pošte na adresu razvoj@gradzvornik.org ili u kancelariju broj 37.

(Grad Zvornik)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име