U TOKU OBRADA ZAHTJEVA ZA PODSTICAJE

0

BIJELJINA – Bijeljinski Agrarni fond obavijestio je poljoprivredne proizvođače Semberije da je u toku obrada zahtjeva za podsticaje, koje rade stručne službe u ovom fondu.
Komisija formirana u ime Agrarnog fonda, prema propisanom protokolu, obilazi podnosioce zahtjeva i formira potrebnu dokumentaciju za njihovu isplatu, osim podsticaja za voće i povrće, za koji je rok za predaju 30. novembar, saopšteno je iz bijeljinskog Agrarnog fonda.

“Uporedo sa ovim aktivnostima, Agrarni fond je, u koordinaciji sa Odjeljenjem za poljoprivredu, pripremio odluku o izmjeni Programa korištenja sredstava za podsticaj, s obzirom na to da je došlo do povećanja iznosa podsticaja sa 1.400.000 na 1.580.000 KM rebalansom budžeta, te je ona upućena gradonačelniku da je uvrsti u dnevni red prve naredne Skupštine grada Bijeljina”, navedeno je u saopštenju.

Iz Fonda su dodali da se u koordinaciji sa Odjeljenjem za poljoprivredu vrši transfer sredstava na račun Agrarnog fonda, kako bi nakon usvajanja odluke o promjeni Programa korištenja sredstava na Skupštini grada Bijeljina i obavljenih aktivnosti obračuna službi Agrarnog fonda, bili stvoreni uslovi za isplatu podsticaja tokom decembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име