U UŽEM IZBORU ZA NAJBOLJE PRIČE ZA DJECU VIŠE OD 40 AUTORSKIH PRIČA UČENIKA – U ČETVRTAK IZBOR 15 NAJUSPJEŠNIJIH

0

BANJALUKA – Na Nagradni konkurs “Priče za djecu” stiglo je više od stotinu autorskih priča. Stručni žiri je nakon ocjene svih radova za objavu na sajtu pricezadjecu.blic.net odabrao više od 40 priča koje su već sada dostupne najmlađim čitaocima i njihovim roditeljima.

Stručni žiri će među objavljenim pričama odabrati 15 najboljih čije će autore kompanija Blicnet nagraditi sa tablet uređajem i dodatno još sa snimanjem priče. Rezultate izbora najuspješnijih priča Blicnet će objaviti u četvrtak, 15. jula, na svojim web sajtovima pricezadjecu.blic.net i www.blic.net

“Veoma nam je drago što smo zajedno sa učenicima i drugim učesnicima projekta ‘Priče za djecu’ kreirali koristan sadržaj za najmlađe koji je u isto vrijeme i zabavan i edukativan. Stvorili smo prijateljsko i stimulativno okruženje na internetu koje pozitivno utiče na djecu”, kažu u Blicnetu.

“Prije svega zahvaljujemo učenicima koji su pisali za mlađe drugare. Pokazali su veliku odgovornost prema djeci ali i veliku zrelost u svojim pričama. Poslali su sjajne poruke o drugarstvu, ljubavi, različitosti, u šta ćete se, sigurni smo, uvjeriti kada budete čitali priče”, poručuju iz Blicneta.

“Zahvaljujemo na predanom radu članovima žirija Jeleni Kojović Tepić, dr Slavici Tutnjević i dr Dragomiru Kozomari, kao i ilustratoru Bojanu Nikoliću koji osmišljava ilustracije i priče oživljava na jedinstven način.

Svoju zahvalnost ovom prilikom takođe iskazujemo medijima, ministarstvima prosvjete i kulture i kompanijama koje su obavještavali o projektu ‘Priče za djecu’.

Na kraju zahvaljujemo zaposlenima u Blicnetu koji su punog srca podržali projekat za djecu i odvojili vrijeme da projekat u potpunosti uspije.”

Radnici Blicneta nastavljaju sa projektom “Priče za djecu” i spremaju još jedno iznenađenje za djecu i roditelje o čemu će nas uskoro obavijestiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име