U ZVORNIKU AKCIJA “Zaštitimo djecu u saobraćaju”.

0

ZVORNIK – Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja i rukovodstvo Osnovne škole “Sveti Sava” Zvornik danas su, povodom početka nove školske godine, dogovorili realizaciju prve faze republičke akcije “Zaštitimo djecu u saobraćaju”.

Sastanku u prostorijama škole prisustvovali su komandiri Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja i Policijske stanice Zvornik Radenko Vasiljević i Dragoslav Ostojić i direktor Osnovne škole “Sveti Sava” Goran Ivanović, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Na sastanku je razgovarano o dosadašnjoj saradnji ove obrazovne institucije i Policijske uprave Zvornik, kao i o smjernicama za nastavak dalje saradnje i njenog unapređenja.

Policiji su predstavljeni podaci o broju upisanih učenika u centralnu obrazovnu ustanovu, o vremenskim intervalima održavanja nastave, te su iznesen i drugi podaci koji su policijskim službenicima potrebni za organizovanje poslova i zadataka usmjerenih na zaštitu najmalađih učesnika u saobraćaju.

Doneseni su i zaključci na polju saradnje ovih institucija, a sve s ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti, kao i povećanja nivoa bezbjednosti učenika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име