U ZVORNIKU KAŽNJENO 48 VOZAČA ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA

0

ZVORNIK – Na području Policijske uprave Zvornik u septembru je sankcionisano 48 vozača koji su bili pod uticajem alkohola, saopšteno je danas iz ove uprave.

U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom septembra kod četiri vozača utvrđena je količina alkohola u organizmu viša od 1,5 promila, od kojih je najveća iznosila 2,8 promila.

U ovoj akciji sankcionisano je 68 vozača zbog ostalih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja Republike Srpske.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem niza preventivnih i represivnih aktivnosti s ciljem veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Radi poboljšanja bezbjednosti saobraćaja, Policijska uprava Zvornik ovih dana realizovaće regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika, sa akcentom na kontrolu tehničke ispravnosti vozila.

Iz ove uprave apeluju na sve vozače da poštuju saobraćajne propise jer će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem niza aktivnosti s ciljem veće bezbjednosti učesnika u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име