UBIJEN POLICAJAC, NAPADAČ UBIO KOMŠINICU I POČINIO SAMOUBISTVO

0

BEOGRAD – Pripadnik Policijske uprave Zaječar čiji su inicijali I.Đ. /28/ ubijen je na dužnosti kada je u njega iz vatrenog oružja pucao muškarac čiji su inicijali D.Z. koji je ubio komšinicu, a nakon toga počinio samoubistvo, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Na uniformisane policijske službenike, koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli pucnji, D.Z. je ispalio dva projektila, pogodivši policajca koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Zaječaru.

Neposredno prije dolaska patrole, D.Z. je pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio komšinicu staru 62 godine čiji su inicijali V.Đ.

Napadač se, nakon što je pucao, zabarikadirao u tavanskim prostorijama, da bi nakon izvjesnog vremena u njima počinio samoubistvo.

Na mjestu događaja, pored pripadnika Policijske uprave u Zaječar, bili su angažovani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i vršilac dužnosti direktora policije Dragan Vasiljević nalazili su se sve vrijeme na mjestu događaja.

Uviđaj je izvršen po nalogu i u prisustvu zamjenika Višeg javnog tužioca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име