Ubijen sin Zorana Uskokovića Skoleta

0

BEOGRAD – Mladić čije je tijelo rano jutros pronađeno u Borskoj ulici na Miljakovcu je sin Zorana Uskokovića Skoleta, nezvanično saznaje Telegraf.

Tijelo muškarca (22) koji je ubijen rano jutros na Miljakovcu pronađeno je u lokvi krvi kod magacina jednog supermarketa u Borskoj ulici.

Kako se nezvanično saznaje na licu mjesta, ubica je navodno sačekao žrtvu da parkira automobil i krene pješke, da bi potom ispalio nekoliko metaka u njega i pobjegao sa mjesta zločina.

Tijelo muškarca pronašli su rano jutros, oko pola šest, radnici pekare koja dostavlja hljeb supermarketu i radnici tog marketa koji su došli do rampe da preuzmu robu.

Podsjetimo, Uskoković je ubijen 27. aprila 2000. u vatrenom okršaju u beogradskom naselju Vidikovac. Sa njim je poginuo i njegov tjelohranitelj, policajac Miloš Stevanović. Likvidaciji je prethodila jurnjava automobilima, a na njihov automobil pucano je iz audija u pokretu. Ispaljena je kiša metaka iz kalašnjikova i pištolja i pravo je čudo da niko od prolaznika nije stradao u unakrsnoj vatri pošto se sve odigravalo oko 16 sati.

Napadači su, pošto su likvidirali Uskokovića i tjelohranitelja, pobegli i kasnije je pronađeno zapaljeno vozilo iz kog je pucano.

Zoran Uskoković Skole, koji se od 15. januara 2000., kada su u „Interkontinentalu“ ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao kao jedan od organizatora trostruke likvidacije, ubijen je nešto više od tri mjeseca kasnije. U posljednjem intervjuu koji je dao Skole je, između ostalog, rekao da mu je neprijatno zbog toga što putem medija mora da demantuje glasine o svojoj umiješanosti u zločin.

(Telegraf.rs)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име