Uhapšen zbog napada na službeno lice i nasilja u porodici

0

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice V.К. iz Zvornika, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Nasilje u pododici i porodičnoj zajednici“.

Policijskoj stanici Zvornik, 10.6.2021. godine oko 16,20 časova, prijavljeno je da lice V.К. pokušava da napadne na majku i suprugu u porodičnoj kući. Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici PS Zvornik su izlaskom na lice mjesta, na javnom putu, zatekli lice V.К. koje je u rukama držalo lanac sa kojim je mahao, istovremeno upućujući prijetnje policijskim službenicima da će ih napasti, ne dozvoljavajući im da priđu.

Prilikom lišenja slobode, lice V.К. fizički je napalo policijskog službenika, nanijevši mu tjelesne povrede, koje su konstatovane u Javnoj zdravstenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Alkotestirannjem lica V.К. utvrđeno je 2,32 g/kg alkohola u organizmu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivična djela za koja se osumnjičeni tereti.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

(PU Zvornik)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име