VIŠKOVIĆ: UNAPREĐENJE POLOŽAJA BORACA OSTAJE OBAVEZA I NOVE VLADE

0

BANJALUKA – Mandatar Republike Srpske Radovan Višković naglasio je da konstantno unapređenje položaja boraca i ostalih kategorija proisteklih iz proteklog rata ostaje neprikosnovena obaveza i opredjeljenje i nove vlade Srpske.

U nastavku konsultacija sa socijalnim partnerima, Višković je danas u Banjaluci razgovarao sa delegacijom Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ i više organizacija i udruženja proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata koje je upoznao sa programskim načelima buduće vlade koja će, kao što je činila i aktuelna, u ovoj kategoriji vidjeti partnera sa kojim će zajedno raditi na daljem poboljšavanju njihovog položaja.

Predstavnici BORS-a i ostalih organizacija iznijeli su niz otvorenih pitanja sa kojim se suočava ova populacija, te izrazili očekivanje da će, u partnerstvu sa budućom vladom, raditi na rješavanju svih problema.

Osim BORS-a, u konsultacijama su učestvovali i predstavnici Organizacije starješina Vojske Republike Srpske, Udruženja “Veterani”, Udruženja amputiraca, Republičke organizacije porodica zarobljenih i nestalih boraca i civila, Udruženja žena žrtava rata i Saveza udruženja civilnih žrtava rata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име