VRELO KOD ŠEKOVIĆA USKORO DOBIJA ASFALT

0

ŠEKOVIĆI – U Vrelu kod Šekovića u toku su radovi na asfaltiranju 2.400 metara puta, za šta će opština izdvojiti više od 200.000 KM da bi se ovo selo povezalo sa ostatkom opštine.

Načelnik opštine Šeković Miladin Lazić izjavio je Srni da će se ovim završiti kompletno asfaltiranje do sela i omogućiti brža i bolja komunikacija za oko 40 domaćinstava.

“Ovo mjesto je atraktivno i za seoski turizam, ima dosta izvora, dva vodopada koje posjećuju učenici, planinari, a ima i svoju crkvu na Rudištima. Selo će asfaltiranjem puta oživjeti”, izjavio je Lazić.

Mještanin Vrela Pero Gužvić izjavio je da je ovo selo ranije imalo asfaltiran dio puta, a radovima koje finansira opština biće završena kompletna dionica od četiri kilometra.

“Hvala načelniku Laziću na ovom poduhvatu, jer bez puta puta nema života. Kada se put asfaltira biće nam olakšano u svakom smislu. Ima dosta mještana koji žive ovdje i onih koji dolaze povremeno ili u posjetu prijateljima. Kada je dobar put, lakše je i za prevoz”, rekao je Gužvić.

Radove na asfaltiranju izvodi preduzeće “Zvornik putevi”, a ukoliko vremenske prilike dozvole biće završeni do kraja naredne sedmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име