VUČIĆ: BEZBJEDNOSNE SLUŽBE BiH SE OBRUKALE NAPADOM NA MOG SINA

0

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je večeras da su se bezbjednosne službe i Ministarstvo inostranih poslova u Savjetu ministara obrukali odavanjem povjerljivih podataka o kretanju njegovog sina Danila tokom boravka u Republici Srpskoj.

Vučić je ukazao da je novinskim tekstovima, u kojima je objavljen povjerljivi dopis o posjeti, njegovim sinu ugrožen život, jer su otkriveni podaci o obezbjeđenju, brojevima telefona, čak i o naoružanju.

“Objavljeno je i to gde se /Danilo/ kreće i kuda se kreće. To je sramno i beščašće njihovih službi. Neki kažu da je to uradio bošnjački bezbednjak Osman Mehmedagić Osmica i da je on to dostavio novinaru, koji je to objavio”, rekao je Vučić za Televiziju Hepi.

On je dodao da sve te priče treba ostaviti po strani budući da je objasnio da su se u tom slučaju bezbjednosne službe BiH obrukale, jer se ne radi to što su one učinile.

“Kod nas se to nikada nije dogodilo”, rekao je Vučić.

On je naveo da se, kada dolazi u BiH, uvijek javi predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ili srpskom članu i predsjedavajućoj Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, a da se javljao i Željku Komšiću i Bakiru Izetbegoviću, dok je bio u Predsjedništvu BiH.

Vučić je napomenuo da je od Izetbegovića imao sve garancije da se neće dogoditi ono što mu se desilo u Srebrenici kada je, kako je istakao, preživio napad samo zato što su bezbjednosne službe Srbije procijenile da je potrebno da u njegovom obezbjeđenju bude više ljudi nego što im je prvobitno bilo sugerisano.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име