VUČIĆU NAJVIŠE GLASOVA U ZVORNIKU

0

ZVORNIK – Na dva biračka mjesta u Zvorniku, za predsjedničkog kandidata Srbije Aleksandra Vučića glasalo je 1.383 od 1.425 birača, koliko ih je izašlo na glasanje, preliminarni su podaci sa glasačkih mjesta u zvorničkoj Osnovnoj školi /OŠ/ “Sveti Sava” i područnom Odjeljenju OŠ “Vuk Karadžić” u Branjevu.

Za predsjedničke izbore u Srbiji, na glasačkom mjestu u zvorničkoj OŠ “Sveti Sava” od 997 birača izašlih na izbore, Vučić je dobio 962 glasa, a na glasačkom mjestu u Branjevu 421 glas, od 428 birača izašlih na izbore.

Na listi za parlamentarne izbore najviše glasova na ova dva biračka mjesta imala je lista Aleksandar Vučić “Zajedno možemo sve”, odnosno 1.165 glasova, dok je druga lista “Ivica Dačić – premijer Srbije” osvojila 173 glasa.

Na listi za parlamentarne izbore na biračkom mjestu OŠ “Sveti Sava” u Zvorniku lista Aleksandra Vučića “Zajedno možemo sve” osvojila je 766 glasova, dok je druga lista “Ivica Dačić – premijer Srbije” dobila 153 glasa.

Na biračkom mjestu u Branjevu, lista za parlamentarne izbore Aleksandar Vučić “Zajedno možemo sve” osvojila je 389 glasova, a lista “Ivica Dačić – premijer Srbije” dobila je 20 glasova.

U Srbiji su juče održani predsjednički, parlamentarni i lokalni izbori, na kojima su mogli da glasaju građani Zvornika koji imaju dvojno državljanstvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име