WEB SAJT PRICEZADJECU.BLIC.NET – NOVA INTERNET PREZENTACIJA KOJA PROMOVIŠE DJEČIJE AUTORSKE RADOVE

0
Cropped rear portrait of self-employed woman using laptop computer for distant work while having meal at cafe with brick wall. Female designer working on her project on notebook pc during lunch

BANJA LUKA, 6. maja – Web sajt pricezadjecu.blic.net nova je internet prezentacija kompanije Blicnet na kojoj promoviše i nagrađuje dječije autorske radove. Sajt je modernog izgleda i veselih boja, maksimalno prilagođen posjetiocima i djeci kao krajnjim korisnicima.

Struktura sajta je jasno organizovana u skladu sa potrebama i navikama korisnika, te je pretraga na sajtu krajnje laka i intuitivna. Informacije su podijeljene u nekoliko sekcija do kojih se stiže u svega nekoliko klikova.

U sekciji Konkurs predstavljeni su uslovi Nagradnog konkursa “Priče za djecu” u kojem kompanija poziva učenike od V do IX razreda osnovnih škola u BiH da pišu priče za djecu i za to ih nagrađuje sa objavljivanjem na sajtu u sekciji Priče za djecu. Pored objavljivanja radova, Blicnet po završetku konkursa, nagrađuje 15 najuspješnijih autora sa tabletima i dodatno sa snimanjem priče.

Na sajtu je i on line formular preko kojeg učenici šalju svoje priče, ali i set najčešćih pitanja i odgovora koji im nudi značajno pojašnjenje u vezi pisanja priča.

Web sajt pricezadjecu.blic.net je responsivnog dizajna te će se prikaz ovog sajta prilagođavati desktop, mobilnim i tablet uređajima.

Posjetite novi sajt pricezadjecu.blic.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име