ZAPAŽENI REZULTATI DEMOS-a OBAVEZUJU NA JOŠ PREDANIJI RAD

0

BIJELJINA – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je danas u Bijeljini da veoma zapaženi rezultati ove stranke na lokalnim izborima obavezuju rukovodstvo i sve članove da još predanije i ozbiljnije uđu u proces rada koji će definisati političku budućnost ove partije.

“Taj proces definisaće našu budućnost na sljedećim parlamentarnim izborima. Do njih je nešto manje od dvije godine, a mi treba da pokažemo kompaktnost koju smo i do sada imali”, rekao je Čubrilović nakon sjednice Predsjedništva stranke, kojom su obilježene dvije godine rada Demosa.

Čestitajući članovima stranke dvije godine od osnivanja, Čubrilović je rekao da se nada da će Demos u svim namjerama uspjeti, kao i do sada.

“Predsjednici regionalnih odbora i potpredsjednici danas su, osvrćući se na rezultate lokalnih izbora, imali veoma kritičan stav – gdje su griješili i šta bi mogli da poprave. Upravo to daje nadu da će Demos biti još uspješniji i spremniji za parlamentarne izbore”, rekao je Čubrilović novinarima.

On je čestitao predstojeće praznike, te pozvao građane da poštuju epidemiološke mjere.

Potpredsjednik Demosa Milan Dakić rekao je da su na radnom Predsjedništvu danas sumirani rezultati stranke na lokalnim izborima, te dogovoreni dalji planovi.

“Bijeljinski Gradski odbor i regija Bijeljine ima više razloga za zadovoljstvo jer smo uspjeli da ostvarimo zacrtani cilj što se tiče Izborne jedinice šest i ostvarimo 13 odbornika”, rekao je Dakić, koji je i predsjednik Gradskog odbora Demosa.

Zamjenik predsjednika ove stranke Spomenka Stevanović rekla je da je Demos na lokalnim izborima napravio izuzetno dobar rezultat, posebno u Regionalnom odboru Birač i Izbornoj jedinici sedam.

“Mi smo u Zvorniku i cijeloj regiji druga stranka. Zadovoljni smo i rezultat je dobar i obavezuje na bolji rad u budućem periodu, da opravdamo povjerenje građana”, rekla je Stevanovićeva i dodala da je u ovom momentu najbitnije da se sprovedu rezultati lokalnih izbora, formiraju lokalne skupštine, te uspostavi vlast.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име