ZAVRŠENA PRETPRODAJA SKI-KARATA ZA OVU SEZONU

0

Olimpijski centar /OC/ “Jahorina” saopštio je da je 1. novembra završena pretprodaja ski-karata za ovu sezonu, te da je u odnosu na prošlu godinu zabilježeno povećanje od gotovo 110 odsto.

Ove godine je za one koji planiraju svoje skijanje unaprijed OC “Jahorina” organizovao pretprodaju ski-karata sa popustom od 15 odsto na šestodnevne ski-karte i više.

“Da vlada veliko interesovanje za Jahorinu pokazalo se i na konkursu za učenike osnovnih i srednjih škola grada Istočno Sarajevo `Budi dijete Jahorine` gdje je na adresu Olimpijskog centra stiglo više od 2.000 kreativnih radova”, navodi se u saopštenju.

Iz OC “Jahorina” poručuju da su nestrpljivi da ljubiteljima zime predstave sve što su pripremili za zimsku sezonu, a najznačajniji je projekat gondola na najfrekventnijoj lokaciji Poljice sa najnovijom tehnologijom, svjetlosnim efektima, kabinama i povećanim kapacitetom od 3.600 skijaša na sat.

Osim gondole, noviteti su šestosjed Rajska dolina, šestosjed Trnovo, dva ski-lifta, modernizacija dvosjeda Ogorjelica, sistem osnježavanja na sedam kilometara ski-staza, proširenje ugostiteljskog objekta Olimpijski bar, zip lajn, osvjetljenje ski staze “Novak Đoković” i još mnogo toga.

Iz OC “Jahorina” navode da sa svim novitetima i najboljom ponudom do sada spremno dočekuju novu sezonu za koju vjeruju da će biti najbolja do sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име