Zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život jedno lice lišeno slobode u Milićima

0

ZVORNIK – Policijskoj stanici Milići je 25.01.2022. godine oko 11,00 časova lice M.A. iz Milića prijavilo lice B.T. iz Milića zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život, zbog čega je lišeno slobode oko 11,45 časova.

– Lice M.A. je prijavilo lice B.T. da je na društvenoj mreži „Facebook” objavio video klip u kojem mu upućuje ozbiljne prijetnje po život. Policijski službenici Policijske stanice Milići su odmah postupili po prijavi i preduzeli sve potrebene mjere i radnje u cilju provjere tačnosti navoda prijave. Istog dana, policijski službenici su pronašli lice B.T. iz Milića i isto lišili slobode – saopšteno je iz PU Zvornik.

Kako nezvanično saznaje portal Infobirač. net, prijetnje su preko društvene mreže Fejsbuk upućene odborniku u SO Milići.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom i nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“.

InfoBirač

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име