ZORAN STEVANOVIĆ: „Alumina“ izvor privrednog života

1

ZVORNIK, 29. aprila – Predsjednik Upravnog odbora kompanije „Alumina“ iz Zvornika Zoran Stevanović čestitao je 1. maj, Međunarodni praznik rada svima koji rade.


On je istakao da u narednom periodu očekuje da svi zaposleni daju svoj doprinos da „Alumina“ bude još jača, ozbiljnija, konkurentnija.

-Svi moraju dati svoj doprinos i ako već nisu,  „Aluminu“ moraju doživjeti kao svoju kuću. „Alumina“ je izvor privrednog života za regiju Birač, sam grad Zvornik, ali i za sve nas koji svakodnevno dolazimo na posao – kaže Stevanović.

Ostvariti što veću proizvodnju osnovni je cilj najvećeg broja zaposlenih u ovoj kompaniji. Stevanović smatra da su za to dovoljno dobro i nagrađeni radnici „Alumine“.

-Mi ćemo zaključno sa junom isplatiti posljednju ratu regresa. Onda ćemo, bude li nam to poslovni rezultat dozvolio, a mislim da hoće, početi u narednih šest mjeseci da dijelimo 13. platu. Malo kompanija u okruženju to može i to bi trebalo da bude motiv svima da svoje radne navike mijenjaju na bolje – navodi Stevanović.

Briga o radnicima, ali i poslovnim partnerima je u samom vrhu prioriteta menadžmenta i uprave „Alumine“.

-Tako mora funkcionisati ozbiljna kompanija. Radnik mora biti zadovoljan s redovnim primanjima, moraju se redovno ispoštovati obaveze prema državi, dobavljači, kupci, zaštita na radu, odnos prema životnoj sredini. Sve su to neki segmenti koji kompaniju čine ozbiljnom. Mi to želimo, hoćemo i već jesmo. Da bismo ostali uzorna kompanija moramo nivo na kome funkcioniše „Alumina“ podizati svakodnevno – ističe Stevanović.

„Alumina info“

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име