ZVORNIČKI DŽUDISTI OSVOJILI 20 MEDALJA – ŠEST ZLATNIH

0

zvronik – Sportisti DŽudo kluba “Srpski soko” iz Zvornika osvojili su šest zlatnih, sedam srebrnih i sedam bronzanih medalja na Međunarodnom džudo turniru “Trofej Pantera”, koji je proteklog vikenda održan u Bijeljini, potvrdio je danas Srni predsjednik ovog kluba Dragan Božović.

Božović je rekao da je na ovom turniru učestvovalo 50 klubova sa više od 450 takmičara iz Rumunije, Ukrjine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

“U izuzetno jakoj konkurenciji, zlatne medalje osvojili su Vasilije Lalović, Veljko Dragutinović, Katarina Mijatović, Nikola Radivojević, Nikolina Jasikovac i Kristijana Luledžija”, rekao je Božović, koji je i trener DŽudo kluba “Srpski soko”.

Srebrne medalje osvojili su Sofija Prodanović, Emilija Damjanović, Stefan Radivojević, Danijela Kajtazović, Aleksa Damjanović, Marija Luledžija i Nikola Milošević.

Bronzu su osvojili Vasilije Vignjevac, Ognjen Mijatović, Stefan Batovac, Sofija Samardžić, Ognjen Lekić, Luka Bunijevac i Jovana Novaković.

U ukupnom plasmanu džudisti iz “Srpskog sokola” osvojili su peto mjesto.

Treneri u ovom klubu Suzana Damjanović, Igor Kikić i Dragan Božović zadovoljni su ostvarenim rezultatom svojih džudista.

Na ovom turniru kao džudo sudija debitovala je Teodora Božović iz Zvornika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име