Zvornik: Obilježeno 24 godine od osnivanja GO porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila

0

ZVORNIK – Gradska organizacija porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila Zvornik juče je obilježila 24 godine od osnivanja. Predsjednik ove organizacije Milivoje Marković rekao je da će i u narednom periodu, insistirati na pronalasku svih lica koja su nestala u ratu, što je prvorazredni i osnovni zadatak ove organizacije od koga se nikada neće odustati.

Prema njegovim riječima na području grada Zvornika traži se još 24 pripadnika Vojske Republike Srpske i 10 civila koji su nestali u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Cvijece

U okviru obilježavanja, položeno je cvijeće na spomenik za 1080 boraca poginulih u odbrambeno otadžbinskom ratu u Zvorniku. Nakon polaganja cvijeća članovi ove organizacije su obišli i Spomen sobu i upisali se u knjigu utisaka. Obilježavanju 24 godine od osnivanja Gradska organizacija porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila , osim članova ove organizacije, prisustvovali su predstavnici organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata i zvorničke Gradske uprave.

Novum
Novum
Novum
Novum

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име